Førstegangsmor forsøger

Hvem er Kreamor?

Kreamor hedder i virkeligheden Caroline og er 24 år gammel – hey, og det er mig! Jeg bor med min mand, vores kat og vores lille søn i et skønt hus ikke så langt fra vandet. Der bor vi skønt og har gjort det siden 2015.

Lige for tiden går jeg på barsel med lille Oskar, men når jeg ikke lige gør det, så læser jeg til pædagog. Så – jeg ved alt om børneopdragelse og gør aldrig noget forkert. Stor fed løgn. Jeg er førstegangsmor, vidste alt om at være gravid og står nu med min lille guldklump og aner ikke en hujende fis. Okay, selvfølgelig har jeg lidt viden om nogle ting, men for pokker hvor er Google også bare en god ven.

Når jeg så ikke lige skifter lortebleer, giver dagens 10. flaske eller synger børnesange med min falske sangstemme, kan jeg rigtig godt lide at være kreativ. Det indebærer for det meste hækling, men også andre ting sniger sig ind somme tider.

Kreativ og fuldtidsmor?

Ja, og helt ærligt, så synes jeg det er skide hårdt. Selvom Oskar er den nemmeste baby, så skal jeg også lige huske at sove, spise og være min mands kone også – så hækling (og andre kreative ting) bliver mit tilflugtssted, når alle de andre behov er opfyldt. I hvert fald hvis jeg lige husker, at jeg er sulten.

Hvad er Kreamor.dk?

Kreamor.dk er mit lille barselsprojekt. Eller – det starter det som, og kommer til at fortsætte efter barslen også. Jeg vil her dele mine tanker, mine glæder, mine frustrationer og mine kreationer. Min drøm er, at jeg en dag har det gyldne svar på, hvordan man får baby til ikke at have luft i maven – og at kunne lave mine egne hækleopskrifter. Sandsynligheden for at nogen af delene kommer til at ske er nok lig nul, men det siges at være godt at have drømme.

Continue Reading